Kde najdete Lazebníka šenovského? [ Doprava ]

Relaxační a školící centrum Lazebník šenovský je vybudováno v budově Bytprum na ulici Dukelská 566 v Šenově u Nového Jičína. Do areálu se vjíždí z vedlejší silnice ulice Dukelská, která je souběžná s hlavní silnicí Nový Jičín - Šenov - Kunín. Vjezd je mezi budovou prodejny s náhradními díly a autopříslušenstvím - (nízká bílá budova) a budovou železářství. Budova Bytprum je dvoupatrová okrová budova. Před ní je parkoviště pro cca 20 vozidel a další parkovací místa jsou uvnitř areálu. V budově Bytprum sídlí velkoobchod s nápoji. Relaxační centrum má vchod do budovy z areálu, ze zadní strany budovy.

SOUŘADNICE WGS-84:
Severní šířka: 49° 36´ 13.00¨
Východní délka: 18° 0´ 11.00¨


PŘÍJEZD AUTOBUSEM, VLAKEM, PĚŠKY

Od autobusového nádraží Nový Jičín, vlakového nádraží Nový Jičín, cesta okolo Obecního úřadu Šenov

V případě, že jste do Nového Jičína přijeli autobusem, nebo vlakem, najdete nás takto. Od autobusového nádraží Nový Jičín jdete okolo obchodního domu Teben směrem k Vlakovému nádraží. Projdete ulocí mezi tratí Nový Jičín-Suchdol nad Odrou a hotelem Rastis směrem do Šenova. Opatrně předete přejezd se světelnou signalizací a pokračujete po pravé straně chodníkem okolo vily obecního úřadu Šenov, okolo technických služeb OÚ Šenov, bývalého vojenského areálu posádky Nový Jičín směrem pod dálniční most dálnice Olomouc-Ostrava. Asi po 200 metrech bude na levé straně na vyvýšené opěrné zdi bílá nízká budova prodejny a velkoskladu s náhradními díly a za ní budova BYTPRUM. Půjdete vlevo do mírného kopečka. Odbočka je nízkou budovou velkoobchodu s náhradními díly na auta. Odbočíte vpravo a před Vámi je brána vjezdu do areálu Bytprum. Ve spodní části budovy je velkosklad nápojů. Zaparkujte vozidlo na parkovišti po levé straně budovy Bytprum. Vchod do relaxačního centra je ze zadní strany hlavní budovy.

SOUŘADNICE WGS-84:
Severní šířka: 49° 36´ 13.00¨
Východní délka: 18° 0´ 11.00¨


PŘÍJEZD AUTEM

Příjezd od Nového Jičína po silnici Valašské Meziříčí - Hodslavice - Nový Jičín - Šenov - Kunín

Projedete přes několik kruhových objezdů, poslední u bývalé Tabačky a před Vámi bude v dálce vidět dálniční most dálnice Olomouc - Ostrava. Podjedete tento most, rovně projedete křižovatku s nájezdem na dálnici směr Olomouc, POZOR neodbočujete na dálnici, ale jedete rovně směrem na Šenov, Kunín a asi po 100 metrech na další křižovatce odbočíte doleva na souběžnou silnici s Vaší cestou. Odbočíte a budete se vracet zpět směrem pod dálniční most. Po pravé straně minete budovu železářství a za ní po 50-ti metrech bude odbočka do mírného kopečka. Odbočka je ještě před bílou nízkou budovou velkoobchodu s náhradními díly na auta. Odbočíte vpravo a před Vámi je brána vjezdu do areálu Bytprum. Ve spodní části budovy je velkosklad nápojů. Zaparkujte vozidlo na parkovišti po levé straně budovy Bytprum. Vchod do relaxačního centra je ze zadní strany hlavní budovy.

SOUŘADNICE WGS-84:
Severní šířka: 49° 36´ 13.00¨
Východní délka: 18° 0´ 11.00¨


Příjezd od Nového Jičína po silnici Kunín - Šenov - Nový Jičín - Hodslavice - Valašské Meziříčí

Projedete Šenovem, po levé straně bude restaurace Pecka, po pravé straně Obchodní akademie, asi po 200 metrech bude oboustranně zábradlí a pak přechod pro choce. Hned za ním je odbočka doprava na souběžnou cestu s hlavní silnicí, po které jste přijeli. Před Vámi bude vidět dálniční most. Odbočíte doprava a pojedete cca 200 m a po pravé straně minete budovu železářství a za ní po 50-ti metrech bude odbočka do mírného kopečka. Odbočka je ještě před bílou nízkou budovou velkoobchodu s náhradními díly na auta. Odbočíte vpravo a před Vámi je brána vjezdu do areálu Bytprum. Ve spodní části budovy je velkosklad nápojů. Zaparkujte vozidlo na parkovišti po levé straně budovy Bytprum. Vchod do relaxačního centra je ze zadní strany hlavní budovy.

SOUŘADNICE WGS-84:
Severní šířka: 49° 36´ 13.00¨
Východní délka: 18° 0´ 11.00¨


Příjezd od Hranic, sjezd u Hypernovy v Novém Jičíně
Přijíždíte po dálnici Hranice-Nový Jičín-Ostrava. U benzínové čerpací stanice Slovnaft, (za ní je areál Hypernovy) odbočíte doprava směr centrum Nový Jičín. Silnicí od Hypernovy sjíždíte dolů do Nového Jičína, cestou míjíte hlavní budovu Autopalu. Na kruhovém objezdu u bývalé Tabačky odbočíte do prava směrem na Šenov. Před Vámi bude v dálce vidět dálniční most dálnice Olomouc-Hranice-Ostrava. Podjedete tento most, rovně projedete křižovatku s nájezdem na dálnici směr Olomouc, POZOR neodbočujete na dálnici, ale jedete rovně směrem na Šenov, Kunín. Asi po 100 metrech na další křižovatce odbočíte doleva na souběžnou silnici s Vaší cestou. Odbočíte a budete se vracet zpět směrem pod dálniční most. Po pravé straně minete budovu železářství a za ní po 50-ti metrech bude odbočka do mírného kopečka. Odbočka je ještě před bílou nízkou budovou velkoobchodu s náhradními díly na auta. Odbočíte a před Vámi je brána vjezdu do areálu Bytprum. Ve spodní části budovy je velkosklad nápojů. Zaparkujte vozidlo na parkovišti po levé straně budovy Bytprum. Vchod do relaxačního centra je ze zadní strany hlavní budovy.

SOUŘADNICE WGS-84:
Severní šířka: 49° 36´ 13.00¨
Východní délka: 18° 0´ 11.00¨


LETECKÁ DOPRAVA

Letiště Leoše Janáčka Ostrava, autem směr Nový Jičín, Olomouc
Vzhledem k tomu, že část našich klientů využívá možností letecké dopravy, nabízí se možnost přiletět na letiště Letiště Leoše Janáčka Ostrava a pak pokračovat v cestě autobusovou dopravou Letiště - Nový Jičín a nebo využít možnosti pronájmu vozidel na letišti, případně služeb TAXI. Vozidlem jedete po trase směr Nový Jičín, Hranice, Olomouc. Minete první sjezd do nového jičína u benzínové čerpací stanice Slovnaft, (v levo vidíte přes silnici areál Hypernovy). Odbočíte až na následujícím sjezdu doprava směr centrum Nový Jičín, Valašské Meziříčí. Sjedete přímo na silnici Nový Jičín-Šenov-Kunín. Proti Vám při sjezdu bude vidět budova Bytprum přímo za uvedenou silnicí. Odbočíte doprava a po 150 metrech odbočíte doleva na vedlejší cestu. Po ní pojedete zpět směrem pod dálniční most do centra Nového Jičína. Před Vámi bude vidět dálniční most. Pojedete cca 200 m a po pravé straně minete budovu železářství a za ní po 50-ti metrech bude odbočka do mírného kopečka. Odbočka je ještě před bílou nízkou budovou velkoobchodu s náhradními díly na auta. Odbočíte vpravo a před Vámi je brána vjezdu do areálu Bytprum. Ve spodní části budovy je velkosklad nápojů. Zaparkujte vozidlo na parkovišti po levé straně budovy Bytprum. Vchod do relaxačního centra je ze zadní strany hlavní budovy.

SOUŘADNICE WGS-84:
Severní šířka: 49° 36´ 13.00¨
Východní délka: 18° 0´ 11.00¨

KONTAKTNÍ ADRESA:

Ing. Ladislav Hollý
Dukelská 566
742 42 Šenov u Nového Jičína
Česko (CZ)
tel: (+420) 608 44 77 21

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.relaxacni-centrum.cz

Typ záznamu: Doprava
AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 29.02.2008 v 20:59 hodin